''Veckans hundras''-bilden!

2011-01-31 @ 20:54:34
Nu har jag jobbat lite med bilden som kommer stå för ''Veckans hundras''-kategorin. Hoppas du tycker om bilden!

Snygg, va? Kommentera gärna dina åsikter om bilden! Sov gott allihopa så ses vi imorrn!

Rätt att inspereras!

2011-01-31 @ 20:50:30
Hejsan alla! Det är vissa som sätter helt och hållet ©Copyright på sin blogg. Men inte jag (för jag är så snäll xD). Ni får jättegärna inspereras av min blogg. Men jag vill inte att ni kopierar bloggen helt och hållet. Så vi säger att jag sätter halv ©Copright? ;) Det blir bra. Ha det bra!

Besök Lilli's och Selma's bloggar

2011-01-31 @ 18:25:52
Hejsan! Jag har två kompisar (Selma är min bästis och Lilli och jag var bästisar men vi har nu glidit ifrån varandra D:) som har egna bloggar och nu tänkte jag tipsa om dom! Lilli's blogg heter vinterlilli.blogg.se och Selma's heter alwayssesse.blogspot.com. Kolla jättegärna in! För min skull, snälla! Det var nog allt jag ville säga :3 Bye!

Veckans hundras!

2011-01-31 @ 17:52:28
Nu har jag och Selma bestämt oss för att ha en kategori på våra bloggar (hennes blogg heter alwayssesse.blogspot.com, kolla gärna in!) som heter Veckans hundras. Där kommer vi skriva om olika hundraser varje vecka. Jag kommer skriva första ''Veckans hundras'' runt fredag den här veckan. Hope you like it!

Hundgalen!

2011-01-31 @ 17:47:08
Dagen har blivit hundgalen! Eller iaf jag och Selma. Vi träffades t. o. m. efter skolan för att plugga hundrasen. Selma är här just nu. Säg hej Selma: Hej! Tack :D Men anledningen till att vi blev hundgalna är på grund av programmet Bulldog. Själv har jag en hund, en golden retriver. En söt hund en! Ludde heter han. Världens sötaste! Skolan är väll inte så mycket att berätta om, hade gitarr och lite så, men annars var det inget intressant. Ses!

God morgon!

2011-01-31 @ 07:02:57
Idag ska jag gå till skolan. Känner mig alltid lika seg varje gång efter helgen :/ Skolan går dock ganska fort för att vi har träslöjd två timmar... Men efter har jag gitarr och kan inte komma hem och blogga förns kl. 17.00 typ :( Men aja. Var ni inne och kollade på Lillis blogg? Om ni inte vet vad jag snackar om så kan du hitta henne på vinterlilli.blogg.se. Nu hade jag tänk göra mig lite mer i ordning för skolan. Ses!

Bloggen är väll värd en slant...

2011-01-30 @ 20:50:08
Nej, jag ska inte sälja bloggen! Jag har gått in på en sida som heter bloggvarde.se där man kan få reda på vad just din blogg är värd. Mitt värde var: 2 234 kr. Ingen dyr blogg alltså. Men man får ju trots allt betala en slant för denna (ultimata :D) blogg om man köpte den. Men inte kommer jag att sälja den. Men kanske om värdet ökar... ;D


Superledsen<3

2011-01-30 @ 19:36:08
Hej! Är superledsen för att jag inte hunnit skriva på ett tag. Fullt upp, ni vet ;) Men nu har jag bestämt mig för att vara aktiv. Har just hittat en ägig (:D) blogg som skrivs av min kompis Lilli. Hon gick i vår klass men bytte skola efter sommarlovet 2010. Sankar dig<3 Men iaf så kan du hitta henne på vinterlilli.blogg.se. Kolla gärna in där! Hon är en supershysst kompis. Över till mitt liv ;D Idag har jag shoppat i Kista centrum med min bästis. Vi gick till New Yorker, H&M och lite andra shyssta butiker :D

Tröjan är köpt på New Yorker, kostar 139 spenn på Sale :D Dock vet jag inte hur mycket den kostar i vanliga fall. Finns i färgerna rosa, blå, lila och grå (när jag var där, har ingen aning om det finns fler). Tightsen är däremot skitgammla ;)

Foto, vardag, mode?

2011-01-24 @ 17:52:32
Hejsan alla som läser detta! Jag heter Elin och jag är den som kommer att blogga här för det mesta. Har lite problem med att välja vad bloggen kommer handla om, så bloggen är inte riktigt perfekt än (enligt mig). Vardag och fotoblogg lutar hållet mest åt. Men vi får se. Ska försöka göra en rolig blogg som blir intressant att läsa och ska försöka skriva ett X antal inlägg varje dag. Nån dag kanske det bara blir något enstaka inlägg, men det är inget jag kan göra åt. Men innan jag ''avslutar'' inlägget så måste jag få säga en sida där du kan hitta mig på: se.gosupermodel.com. Addar alla :) Heter Esse One där. Ses!